Latest News

Saiful Apek beristeri 8?

Wednesday, 17 June 2009 , Posted by Faiz at 23:36Gosip Artis Malaysia : Saiful Apek beristeri 8?

Gosip Artis Malaysia : Saiful Apek beristeri 8? Saiful Apek pelawak no 1 negara dikatakan beristeri 8. Bolehkah sampai 8? Sebenarnya tidak. Saiful Apek masih bersama isterinya dan 2 orang anaknya. Sebenarnya Saiful Apek akan membintangi filem terbaru.

Dalam filem itu difahamkan Saiful Apek akan berpoligami. Nantikan filem terbaru Saiful Apek. Berbalik kepada Saiful Apek. Lama sudah dia menghilang. Banyak juga cerita yang kita dengar antaranya ada yang mengatakan keretakan rumah tnagganya.

”Seeing is believing. Wartawan-wartawan yang mengikuti rombongan percutian saya ke Bali telahpun sedia maklum status hubungan kami sebagai suami isteri. Spekulasi ini seharusnya tidak harus diambil peduli. Peminat sepatutnya mendoakan agar hubungan kami berpanjangan.

”Kalau benar ada masalah sebegini, pejabat kadi dah umum dulu. Mana boleh lari daripada perkara sebegini jika benar. Saya masih lagi dengan isteri dan dua anak saya,” kata Saiful Apek yang masih tidak puas-puas berlawak.

Apa pun semoga berjaya Saiful Apek. Yang pasti peminat Saiful Apek tidak sabar menanti kemunculan Saiful Apek di layar perak. Dari kami dengan Gosip Artis Malaysia : Saiful Apek beristeri 8?

Gosip Artis Malaysia : Saiful Apek beristeri 8?

Currently have 0 comments:

Leave a Reply

Post a Comment